Dagens vill ha 9/10 -10/Lina

OPI: SKI TEAL WE DROP

På mina naglar just nu:

/Lina


H&M's eyebrow fix


Produkt: Eyebrow fix från H&M
Pris: 50 kr
Funktion: Hålla ögonbrynen på plats under dagen.
Användning: Själva borsten ser ut som en mascara och den drar du igenom ögonbrynet tills du blir nöjd hur ögonbrynet ligger. Det är lite blött i början innan själva gelen torkat.
Betyg: 4/5
Förklaring: Jag tycker den funkar alldeles utmärkt, speciellt för de ynka priset på 50 kr. Den håller ögonbrynen på plats hela dagen. Personligen tycker jag den funkar bättre än Isadoras därför ögonbrynen blir typ lite "hårdare" så man verkligen känner att dom sitter på plats, medans de fortfarande ser naturliga ut. Det enda negativa med den är att det kommer väldigt mycket produkt på själva "borsten" därav de lilla poängavdraget, så man får vara noga med att rensa bort lite så man inte får en klump gel på ögonbrynen.

/Lina


DAGENS VILL HA


Kring 90kr på tex Kicks och Åhléns

Har bara sett den gröna och röda i butikerna men HÄR finns flera olika!

/Mia

OPI burlesqueOPI har gjort en kolletion inspererad av filmen Burlesque, samtliga är glittriga men vissa mer än andra.

Simmer & ShimmerShow it & Glow it!Let me entertain youOm ni googlar namnen på färgerna ser ni hur dom ser ut i verkligheten, dessa bilder gör dom inte rättvisa.


Vilka är dina favoriter?

/Lina

Dagens vill ha/Lina

EGNA PORE STRIPS

Igår testade vi att göra egna pore strip. Detta är videon vi följde:

Detta behöver du:
Blanda mjölk och gelatinpulver.     Så här ska det se ut innan micron och så här ser det ut efter 10 sek.

Applicera det i ansiktet. Använd helst en pensel!
Vänta i tio minuter och dra av.
Det kommer göra ont.
Man får vara ganska snabb för det stelnar rätt så fort.
Vi tycker att det fungerade hyfsat bra. Huden blev mjuk och len, döda hudceller avlägsnades och blodcirkulationen sattes igång. Dock försvann inte lika mycket av själva porerna som på videon. Vårt tips är att använda en pensel för att få det jämnare, då fungerar det nog bättre. Ett annat tips är att inte andas med näsa då det luktar fruktansvärt äckligt. Tänk er spy och ostbågar blandat.
Vi kommer i alla fall ge det en andra chans och då med en pensel istället för fingrarna. Vi återkommer med nytt resultat!

RSS 2.0