COVER ALL MIX CONSEALER

Produkt: Consealer från make up store
Pris: Ca. 265 kr
Funktion: Högpigmenterad consealer som inte bara täcker utan också neutraliserar genom att använda rätt färg på rätt ställe. Gul/grön är motsatsfärgen till röd och neutraliserar alltså röda partier så som blemmor. Röd/orange är motsatsfärgen till båa nyanser och neutraliserar mörka partier så som under ögonen. Den beiga färgen kan användas för att ljusa upp de andra färgerna eller som primer på ögonlocken.
Användning: Använd dig av en pensel i syntethår (tex MUS synthetic e/s brush medium nr 205). Partier som ofta kan behöva consealer är under ögonen, vid mungiporna, hakan samt varstans där du har blemmor. Pensla ut det ordentligt så att det inte blir några tydliga skarvar.
Betyg: 5/5
Resultat: Jag tycker verkligen att denna produkt lever upp till vad den lovar! Den är dryg och håller hela dagen. Jag har slutat använde foundation eftersom jag tycker att denna täcker såpas bra. Jag vet dock inte om det funkar för alla att göra så eftersom man har olika hudton, själv är jag väldigt gul i hyn så det smälter in bra och ser helt naturligt ut. Har man tex mer rosaaktig hy ska man inte oroa sig för det utan det smälter in i hyn om man gör det ordentligt och möjligen tar foundation över. Den blir också svårare att arbeta med om den är kall och hård. Vill man så kan man gräva upp en del och värma den på tex en plastbit genom att pensla lite. Jag tycker dock att den värms tillräckligt medan man arbetar in det i hyn.

Ursäkta de gräsliga bilderna men de visar tydligt hur skillnaden blir, fokusera på hyn och under ögonen:

Före


Efter


Consealern finns också för mörkare hy och som pennor med en penna för varje färg.

/Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0